Cégünkről

Cégünk az ausztráliai Aeromic Systems kelet-európai képviseleteként alakult 2005-ben. Fő célkitűzésünk kezdetben a magyarországi, valamint a környező országokban található fitness és wellness klubok-központok hangtechnikai rendszerének tervezése és kialakítása volt. Az elmúlt években azonban ügyfélkörünk elvárásait figyelembe véve bővítettük portfóliónkat, és ma már a hang és vizuáltechnikát érintő valamennyi szolgáltatási szegmensben professzionális megoldásokkal segítjük meglévő és jövőben ügyfeleinket. Legyen szó tervezésről, eszközbeszerzésről, vagy akár a már kiépített hang és vizuáltechnikai rendszerek üzemeltetéséről – hosszú távon is megbízható és segítőkész partnere leszünk.


Szolgáltatásaink


Kivitelezés

Már a tervezési – ajánlat készítési szakaszban is különösen nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztott eszközök reális ár-érték arányára. Mivel gyártó független cég vagyunk, nem szorít minket a kényszerértékesítés. Ennek eredményeként ajánlatunk minden esetben az ügyfél és a projekt elvárásainak megfelelően készül el. Minden ajánlatunk az egységes minőségi harmónia képét tükrözi. Egy rendszer színvonalát, rendelkezésre állását ugyanis a leggyengébb egység fogja meghatározni. Különösen fontosnak tartjuk a hang és vizuáltechnikai rendszer alapját képző vezetékezés korrekt kialakítását, ezért kizárólag megfelelő minőségű kábeleket és csatlakozókat használunk.

Kivitelezési szolgáltatásaink:


Üzemeltetés

Sokak szerint egy hangrendszer kialakítása és installációja a teljesítési igazolások, valamint a számlák átadását követően befejeződik.
Szerintünk az igazi munka csak ekkor kezdődik!
A legtöbb telepítési helyszínen hiányzik a vállalkozás saját állományában lévő szakember aki a kiépített hang és vizuáltechnikai rendszert megfelelő módon karbantartja, az esetleges használatból eredő hibákat pedig megszünteti – biztosítva ezzel az eszközpark hosszú távú jó minőségű működést. Ezért kínáljuk Önnek általány díjas üzemeltetési szolgáltatásunkat.

Az üzemeltetési szerződésben foglalt szolgáltatások:


Audiovizuális rendszerek tervezése

Vállaljuk naprakész technológiákra épülő audiovizuális rendszerek teljeskörű tervezési feladatait.

Háttérhangosító rendszerek funkcionalitás szerinti bontásban központi vezérléssel, illetve egyedi hangosítású terek hangrendszereinek kialakítása:
Fitness Központok (aerobic, spinning, jóga termek, fitness és kardió helységek),
Wellness Központok (szaunák, gőz és sókabinok),
Uszodaterek,
Egészségügyi létesítmények (közösségi terek, speciális helységek hangosítása – pld. röntgen),
Éttermek, Kávézók, Klubok részére.

– „Intelligens házak” hangtechnikai rendszerének tervezése, kialakítása:
központi vezérléshez integráltan, vagy önálló vezérléssel – felhasználói kezelés Android és Apple platformon is.

– Audiovizuális rendszerek legmagasabb igényeknek is megfelelő kialakítása:
Házimozi rendszerek,
Kardió színház,
LED technológiájú megjelenítő eszközök helyszín specifikusan,
Projektorok és vásznak helyszín specifikusan,
Belső TV lánc

Tervezési szolgáltatásaink:


Kérdései vannak? Forduljon hozzám bizalommal!

Péczely Attila
Péczely Attila
ügyvezető

Mobil: +36 70 283 6218
Email: info@aerosound.hu